SUS

In portofoliul nostru de ingrasaminte am adaugat doua produse noi: Ultrasol MAP 12:61:0 si Basacote Plus 16:08:12.Ingrasaminte solide in portofoliul marcoser
Ultrasol MAP  12:61:0
este un ingrasamant mineral NP, total soubil in apa, cu o concentratie mare de fosfor, utilizat in special in faza de inceput a plantelor, dupa transplantare, ca ingrasamant Starter.

 

Ultrasol MAP 12:61:0 este  recomandat pentru solurile cu pH neutru, pentru cele acide si pentru fertilizare cu ajutorul irigarii prin picurare. Gasiti produsul aici.


ingrasamant solid solubil Ultrasol MAP 

 

Basacote Plus 16:08:12 este un ingrasamant NPK din gama ingrasamintelor cu eliberare lenta si controlata a elementelor din care este compus, asigurand o nutritie permanenta a plantelor.

Basacote cu eliberare in 3 luni

Basacote cu eliberare in 6 luni

Este disponibil in 2 variante - Basacote Plus 3M 16-8-12(+2+TE) – cu eliberare in 3 luni si Basacote Plus 6M 16-8-12(+2+TE) cu eliberare in 6 luni. Gasiti produsul aici.Distribuie acest articol!

Articole similare

Marcoser - Importator SQM in Romania  | Ultrasol - ingrasamant de inalta calitate, total solubil in apa

Marcoser - Importator SQM in Romania | Ultrasol - ingrasamant de inalta calitate, total solubil in apa

Compania Marcoser devine importator in Romania al ingrasamintelor produse de compania SQM. Ultrasol - produs special creat pentru nutritia plantelor, de inalta calitate si total solubil in apa, cu efecte benefice asupra productivitatii culturilor de tomate si ardei crescute in sol si irigate prin sisteme de irigare prin picurare

Pompe de stropit | Vermorele electrice

Pompe de stropit | Vermorele electrice

In portofoliul Marcoser gasiti pompa de stropit (vermorel) electrica, capacitate 16L, recomandata in aplicarea pesticidelor si a fertilizatorilor foliari.

Ismini F1 hibrid nou de tomate nedeterminate

Ismini F1 hibrid nou de tomate nedeterminate

Hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, fructe mari 220 - 300 grame, rezistenta deosebita la conditii de stres termic, productie foarte mare,se pot recolta dupa aproximativ 70 zile de la transplantare

Sprintene in ambalaj de 1L

Sprintene in ambalaj de 1L

Stimulator de crestere nehormonal a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere.

Ingrasaminte noi din gama Codiagro

Ingrasaminte noi din gama Codiagro

Gama de ingrasaminte Codiagro s-a diversificat cu produse si ambalaje noi.

MARCOSER – importator al hibrizilor Semillas Fitó

MARCOSER – importator al hibrizilor Semillas Fitó

Incepand cu luna octombrie a.c., Marcoser a devenit unic importator in Romania al hibrizilor Semillas Fitó - un important producator de seminte profesionale din Spania.