Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

FLORAMEC - Un stimulator de inflorire revolutionar

Duminică, 01 mai 2011


Floramec este un produs unic pe piata datorita modului de inducere natural a infloririi plantelor.

Aplicarea sa radiculara induce direct inflorirea rapida a plantelor ce vor produce flori mai mari, mai numeroase si mai fertile. Indirect procentul de fructe legate este mult mai mare, iar calitatea acestora va fi foarte buna. De asemenea prin scurtarea distantei internodale se miscoreaza semnificativ dezvoltarea vegetativa excesiva a plantelor.
Efectul Floramec asigura o legare uniforma a fructelor si reduce semnificativ distanta dintre etaje!

Observati efectul Floramec asupra distantei de la pamant la primul etaj si dintre cele doua etaje!
In poza de mai sus se observa tomate nefertilizate cu Floramec: foarte vegetative, distanta foarte mare intre etaje si implicit o inaltime foarte mare a plantelor, legare slaba si neuniforma!
La castraveti efectul combinat dat de aplicarea Salwax-Ca si Sprintene urmata de aplicarea Floramec se manifesta prin cresterea masiva a masei radiculare prin aparitia si dezvoltarea foarte rapida de radacini noi, scurtarea semnificativa a internodurilor (productie mai mare cu 30%), legare foarte buna a fructelor, floarea se mentine foarte mult timp uneori chiar pana la recoltare - avantajul comercial evident oferit de aplicarea combinata a agronutrientilor este ca fructele isi vor pastra aspectul si starea de prospetime mult timp dupa recoltare.
Efectul combinat al aplicarii AGRUNUTRIENTILOR (Salwax, Sprintene, Alcaplant, Floramec, Greenup, Agropotasion si Agroxilato-K) asupra castravetilor extratimpurii in solarii: distanta foarte mica internodii, legare foarte buna, uniformitate foarte buna a fructelor.


FLORAMEC - a fost special dezvoltat pentru a induce natural inflorirea plantelor avand ca rezultate directe: numar mare de flori mai fertile, mai mari si mai rezistente si cu efecte indirecte: legarea mult mai buna, mai numeroasa si mai timpurie a fructelor. De asemenea FLORAMEC echilibreaza dezvoltarea vegetativa luxurianta a plantelor prin scurtarea semnificativa a internodiilor. Datorita faptului ca este un produs nehormonal FLORAMEC induce natural inflorirea si scurtarea internodiilor fara afectarea celorlalte functii sau caracteristici ale plantei.
FLORAMEC este recomandat pentru inducerea nehormonala a infloririi si scurtarea internodiilor in culturile de tomate, castraveti, ardei, vanata, capsuni, pepeni verzi, pepene galben, legume si flori in general.


Pentru informatii suplimentare legate de doze si mod de administrare nu ezitati sa ne contactati!


Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea