Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

Codiorgan-A50 intr-un nou ambalaj - 1kg

Joi, 26 mar 2015
                                                                                                  

CODIORGAN A-50 este un ingrăşământ solid, solubil in apă şi foarte concentrat in aminoacizi liberi, biologic activi. Compoziţia sa concentrată in aminoacizi liberi şi adaosul de molecule AMEC cu rol de transportor, stimulează puternic funcţiile vitale ale plantei favorizând mărirea producţiei de aminoacizi şi rata înalta de diviziune celulară. Cand este aplicat radicular prin apa de irigare compuşii biologic activi din compozitia sa stimulează rapid şi puternic creşterea rădăcinilor plantei si favorizează dezvoltarea şi multiplicarea lor. În sol moleculele transportor din compoziţia sa (moleculele AMEC) se combină imediat cu macro si microelementele disponibile, traversează rădăcina si le transportă in plantă acolo unde este nevoie de ele mărind astfel rata de asimilare a nutrienţilor de către plantă.

Aplicaţii

CODIORGAN A-50 este recomandat in special pentru:
  • Stimularea dezvoltării radiculare si a creşterii activităţii acesteia la toate tipurile de culturi;
  • Creşterea activităţii biologice din jurul rădăcinilor si îmbunătăţirea activităţii acesteia (dezvoltarea masei radiculare, capacitatea crescută de absorbţie...)
  • Îmbunătăţirea metabolismului plantei atunci când se află in momente critice: înflorire, legare fructe, dezvoltarea intensivă a fructelor, maturarea, etc.


Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea