Cea mai lată folie de solar din România - 18 metri

Joi, 28 ian 2016

 

Marcoser susține activitatea legumicultorilor oferindu-le o gamă variată de folie pentru acoperirea serelor și solariilor.

În portofoliul nostru puteți găsi cea mai lată folie de acoperire pentru sere/solarii, din România. Aceasta măsoară 18 m, este multiaditivată cu aditivi de ultimă generație (UV, EVA/EBA, IR, AD, LD) ce asigură o durată lungă de viață, protecție sporită a culturilor împotriva radiațiilor UV dăunătoare, are proprietăți mecanice foarte bune, termicitate (3-5 grade diferență de temperatură) și oferă protecție împotriva fixării prafului.

Cea mai lată folie de pe piaţa din România - 18 m, face parte din gama de folie aditivată TRC și este produsă de Sotrafa - Spania, lider în producerea de folie la cele mai înalte standarde de calitate.

                                                                                                                                 

Grosimea foliei este de 180 de microni (0,18 mm) și este adaptată condițiilor climatice specifice României.

Garanția foliei este de 36 de luni, garanție dată de producător, iar durata de viață a foliei montate pe serele și solariile din România, ajunge până la 5-7 ani.

                                                                                                              

Cele mai importante caracteristici ale foliei Sotrafa TRC sunt următoarele:

 

  • Proprietăți mecanice foarte bune, combinând proprietățile copolimerilor EVA/EBA cu cele ale LDPE (polietilenă de joasă densitate), LLDPE (polietilenă liniară de joasă densitate) și rășini.

  • Durată de viață ridicată.

  • Transmisie ridicată a luminii albe, ceea ce conferă luminozitate în solar.

  • Varianta Difuză TRC D dispune de o difuzie eficientă a luminii, prin care se evită crearea de umbre în interiorul solarului, permițând o densitate de plantare mai mare.

  • Varianta Transparentă TRC T este recomandată pentru zone cu luminozitate scăzută, deoarece beneficiază de o difuzie scăzută a luminii.

  • Această gamă este recomandată în zone cu diferențe mari de temperatură între zi și noapte.

  • Efectul termoizolant evită posibilele inversiuni termice.

 

Portofoliul de folii distribuite de Marcoser, cuprinde în acest moment 99 de tipuri, cele mai noi sortimente adăugate în gamă fiind folia de dublură cu efect de termicitate și antipicurare cu grosimea de 50 de microni și lățimi de 4,5 m, 5,5 m și 6,5 m și folia de pereți cu grosime de 170 de microni și lățime de 2,5 m.


Pentru alte detalii sau pentru comenzi, sunați la numărul de telefon: 0374080808 (orange).

 Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea