SUS

Incepand din acest sezon in portofoliul nostru am introdus o noua gama destinata combaterii biologice a daunatorilor. Combaterea prin metode biologice presupune utilizarea unor vietati (insecte, ciuperci, bacterii etc.) impotriva daunatorilor culturilor legumicole si poate fi o alternativa la tratamentele chimice.

 Gama Bioline in portofoliul Marcoser

Din gama Bioline fac parte urmatorii agenti de control: Swirskline, Macroline, Oriline L, Montyline,cu ajutorul carora pot fi combatuti urmatorii daunatori : Thripsul, musculita alba de sera, paianjenul rosu comun si tuta absoluta.


Swirskline -
este un agent de control biologic al musculitei albe si a thripsului in spatii protejate, ce actioneaza eficient la temperaturi ridicate. Detalii Swirskiiline.

 Pradatorul Swirskiiline


Macroline -
este un agent de control biologic al musculitei albe din culturile protejate, ce actioneaza si impotriva Tutei Absolute sau a omizilor. Detalii Macroline.

 Pradatorul Macroline


Oriline L -
este un mecanism de control biologic al thripsului adult in culturile din spatii protejate, ce actioneaza eficient si impotriva paianjenului. Detalii Oriline L.

 Pradatorul Oriline L


Montyline -
este un mecanism de control biologic al musculitei albe si a thripsului in spatii protejate, ce actioneaza eficient la temperaturi scazute. Detalii Montyline.

Pradatorul Montyline


Tricholine -
este un agent eficient de control biologic al Tutei Absolute ce actioneaza asupra oualelor acestui daunator cat si a altor specii de molii. Detalii Tricholine.

Pradatorul Tricholine
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!Distribuie acest articol!

Articole similare

Va recomandam folia microporoasa pentru o protectie buna impotriva inghetului

Va recomandam folia microporoasa pentru o protectie buna impotriva inghetului

Folia microporoasa este recomandata in sezonul rece deoarece asigura o temperatura cu 4 - 5 °C mai mare decat cea de afara, protejand astfel plantele de inghet. Ofera protectie foarte buna impotriva inghetului la culturile de camp cum ar fi varza, ardei, pepeni, cartofi precum si la culturile din sezonul de iarna - primavara, ridichi, salata, spanac, etc.

Folie de acoperire pentru gospodarie, agricultura si constructii

Folie de acoperire pentru gospodarie, agricultura si constructii

In portofoliul Marcoser gasiti folie pentru agricultura neagra si alba/neagra, conceputa special pentru utilizarea in gospodarie, siloz, constructii

Cea mai lata folie de acoperire pentru sere si solarii 17 metri

Cea mai lata folie de acoperire pentru sere si solarii 17 metri

SC MARCOSER SRL are placerea sa ofere fermierilor din toata tara cea mai lata folie pentru acoperire sere si solarii. Folia de acoperire Sotrafa cu o grosime de 180 microni este disponibila si la latimea de 17 metri. Lungimile rolelor masoara aproximativ 150 m astfel ca puteti comanda oricat aveti nevoie! Pentru a va calcula exact necesarul de folie puteti folosi calculatorul de folie de mai jos.

Preturi reduse la folia de acoperire

Preturi reduse la folia de acoperire

Va oferim preturi reduse la folii profesionale de acoperire Sotrafa de 150 si 180 microni, folia profesionala Turcia de 170 microni si folia profesionala 120 microni. Preturile sunt disponibile numai la marimile din tabelul actualizat zilnic, profitati rapid de oferta limitata!
Acum puteti sa va calculati necesarul de folie cu noul CALCULATOR DE FOLIE de mai jos!

Seminte de salata verde Sandrine

Seminte de salata verde Sandrine

Sandrine este o varietate de salată de căpățână, de culoare verde deschis, cu frunze groase și căpățâni grele și voluminoase.

Masina de semanat semiautomata pentru seminte de legume si flori

Masina de semanat semiautomata pentru seminte de legume si flori

Masina de semanat in tavite alveolare este semiautomata si poate fi folosita pentru semanarea semintelor de legume si flori, atat drajate cat si nedrajate.