Prima pagină » Alte activităţi » Stiri » Simpozion de Prezentare Marcoser la Glodeanu Sarat
promotie
Categorii:

Simpozion de Prezentare Marcoser la Glodeanu Sarat

Duminică, 2 dec 2012
Duminica, 2 Decembrie echipa Marcoser a sustinut o prezentare a celor mai noi tehnologii de cultura a legumelor in sistem protejat si camp pentru cresterea productivitatii si calitatii.
Fermierii interesati de noutatile in domeniu au fost prezenti intr-un numar mare fapt pentru care ii multumim domnului Rusu de la firma Ruscosm distribuitoare a produselor marcoser in bazinul legumicol Glodeanu Sarat.
De asemenea la aceasta prezentare au fost prezenti si reprezentati ai companiei Syngenta care au sustinut o prezentare cu varietatile de legume din portofoliul sau.
In acest an echipa Marcoser este la a doua prezenta in acest bazin legumicol fermierii fiind din ce in ce mai deschisi catre noi produse (folia profesionala de acoperire sere si solarii, folia termica, substratul profesional de semanat si repicat, agronutrienti de ultima generatie, varietati profesionale de seminte, etc) si noi tehnologii de cultura (utilizarea foliei termice de randul II, utilizarea capcanelor de insecte, mulcirea, etc).
Mai jos va prezentam cateva imagini de la aceasta prezentare:
 


 Răspunde

2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii

1956 caractere rămase

Înapoi sus ▲